impresszum

Az inndata Datentechnik GmbH rendszerfejlesztő cég Innsbruckban egy teljesítőképes számítóközpontot és egy nyílt ipari adatállományt működtet.

Az építőanyag-kereskedelem számára hasznos e-Commerce-rendszereken kívül inndata és interchange egy innovatív megoldást fejlesztett ki és működtet a vállalatok közti információcsere és EDIFACT céljából.

A weboldalt működteti:

inndata Datentechnik GmbH,
Amraserstraße 25
A-6020 Innsbruck
www.inndata.at
info@eurobau.com
Telefonní císlo: +43(0)512/362233
Telefax: +43(0)512/362233-9
Regisztrációs szám 198640v e LG Innsbruck
UID: ATU50193909, DVR: 0957976
CEO: Bmstr. Ing Otto Handle


Kérés: kapcsolatfelvételi űrlap

További információkért itt kattintson !

Az adatok részben az európai építési információs rendszerből származnak www.eurobau.com Ezenfelül a honlap tartalmaz egyéb, különféle forrásokból származó adatokat is, melyekért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

A képek egy része a www.shutterstock.com oldalról származik.

Ostatní obsahy mohou pocházet z jiných zdroju - za tyto obsahy nerucíme.

Különösen azokért az adatokért nem vállalunk felelősséget, melyek az általálunk működtetett szervertől eltérő forrásokból származnak (lásd a www.inndata.at listáját), függetlelül attól, hogy csupán linkekben szerepelnek, vagy direkt szerepelnek a weboldalon.

Felelősségelhárítás:
E honlapon közreadott tájékoztatás esetles hibái vagy hiányosságai tekintetében semmilyen felelősséget nem vállalunk. Amennyiben hibás vagy hiányos információkat talál, tájékoztasson minket. Igyekszünk majd a lehető leggyorsabban kijavítani őket.

Nyelvek:
Ez a honlap részben gépileg vagy kézileg lett lefordítva. A tartalom helyességéért és felhasználhatóságáért nem vállalunk felelősséget. Ha valami nem egyértelmű, használja fel a www.freeclass.eu honlapon található eredeti információkat, vagy forduljon hozzánk telefonon.